Ekipe gradskog preduzeća Putevi intenzivno izvode radove na više lokacija na području grada. Završeni su pripremni radovi za asfaltiranje saobraćajne koja se spaja sa Ulicom Rista Ratkovića u Donjoj Gorici. Takođe, u Gornjoj Gorici su završeni pripremni radovi za Ulicu 1 koja se priključuje na Vojvođansku ulicu, saopšteno je iz Glavnog grada.

foto PG biro

“U Zagoriču su završeni radovi na pripremi Ulice Lutovačkih barjaktara, a odrađena je i sanacija rova nakon izrade fekalne kanalizacije u Ulici Miladina Popovića. Paralelbo su završeni su pripremni radovi na proširenju kapaciteta Stočne pijace na Koniku, kao i isrcrtavanje horizontalne signalizacije ispred osnovnih i srednjih skola”, navodi se u saopštenju.

Ekipe Puteva su na području grada izvršile popravku i ugradnju vertikalne signalizacije. Sanirane su trotoarske površine na Bulevaru Stanka Dragojevića i završena ugradnja slivničkih rešetki na gradskim saobraćajnicama. Pored ovih aktivnosti, uklonjeni su usporivači brzine na Bulevaru Cetinjski put i odrađena popravka zaštitno ukrasnih “P” elemenata u Ulici Ivana Vujosevića, Bulevaru Revolucije, Bulevaru Stanka Dragojevića i Jovana Tomaševića, kao i popravka AB stubića u Moskovskoj ulici i Ulici Radosava Burića.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve