NVO Projekat Speranza nastavila je sa konkretnim akcijama pomoći siromašnim porodicama. Mladi tim koji čine Blanka Alivodić, Jovana Radulović i Mladen Vojvodić u novoj akciji pomogli su samohranoj majci Saneli iz Podgorice koja ima četvoro djece.

-Beba od 3 mjeseca, Taida, je provela prvi mjesec svog života na ulici. Sanela, samohrana majka četvoro djece danima je prosila, sa bebom u jednoj ruci, i tri sina – Ateš(4), Kataldo(10) i Dele(14) u drugoj. Obratila nam se za pomoć rekavši nam da nema za hljeb. I nema.. – saopštili su iz NVO Projekat Speranza.

Kako su dodali, ovu akciju omogućile su firme Cijevna komerc, Pizzeria Ćošak, Apoteka Zdravlje, Curaprox Crna Gora, Sensacg, Kidsland.

-Obezbijedili smo joj namirnice za duži vremenski period, odjeću, obuću, igračke i ljekove za Sanelu i njenu djecu. Hvala svima koji svakodnevno doniraju i imaju svijest o tome da neko spava gladan i da mu je hladno. Hvala na ukazanom povjerenju i podršci našem projektu. Ne zatvarajmo oči pred nemoći našeg naroda – poručili su iz NVO Projekat Speranza.

Detaljnije informacije o NVO Projekat Speranza možete naći na njihovoj Instagram stranici projekatsperanza

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve