Privredni savjet Opštine Tivat razmatrao je Nacrt Budžeta za 2020. godinu kojim su obuhvaćena kapitalna ulaganja sa više od 50 odsto od ukupno planiranog iznosa budžeta, što je po ocjeni privrednika, dobar pristup.

Tivat

Na drugoj sjednici Savjeta koja je održana u kabinetu predsjednika Opštine, privrednici su izrazili nadu da će budžet biti i ostvaren u planiranom obimu, saopšteno je iz Opštine Tivat.

“Najviše sugestija predstavnici privrede uputili su na račun neophodnosti rješavanja preopterećenosti u saobraćaju kako u toku sezone, tako i van nje, potom na temu izgradnje bulevara, asfaltiranja ulica, rješavanja kanalizacije u Radovićima i ostalim prigradskim naseljima, kao i sportske dvorane i drugih uglavnom infrastrukturnih problema”, navodi se u saopštenju.

Privredni savjet je formiran kao savjetodavno tijelo Predsjednika Opštine, a u cilju unapređenja institucionalne podrške lokalnoj privredi i podsticanja razvoja privrede na teritoriji naše Opštine. Imajući u vidu značaj i važnu ulogu koju ima u procesu donošenja važnih dokumenata na nivou opštine, tema II sjednice je bio upravo nacrt budžeta opštine za 2020. godinu.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve