Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici je Osnovnom sudu u Podgorici podnijelo je optužne predloge protiv P.P., B.N., E.F., I.K., A.N. i P.J.  zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Uvazeni su predlozi za određivanje pritvora Osnovnog državnog tužilastva u Podgorici, pa im je Osnovni sud u Podgorici odredio pritvor.

“Optužni predlog podnijet je protiv P.P. i B.N. zbog krsenja zabrane okupljanja u stanu lica koja nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. Državni tuzilac ih je saslušao, rješenjem odredio zadržavanje najduže do 72 sata, a nakon toga u zakonskom roku podnio Osnovnom sudu u Podgorici predlog za određivanje pritvora i optužni predlog protiv P.P. B.N”, navode iz Tužilaštva.

Kako dodaju, optužni predlozi podnijeti su i protiv E.F. , I.K.,A.N. i P.J. jer su suprotno zabrani napustili objekte stanovanja posle 19 sati.

“Državni tuzilac ih je saslušao i rješenjem odredio zadržavanje najduže do 72 sata, a nakon toga u zakonskom roku podnio Osnovnom sudu u Podgorici predlog za određivanje pritvora i optuzni predlog protiv E.F. , I.K.,A.N. i P.J”, kazali su iz Tužilaštva.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve