Pritvor do 30 dana: Majka i dalje negira krivicu

Sudija za istrage Višeg suda u Podgorici Vladimir Novović odredio je pritvor do 30 dana srpskoj državljanki Mariji Pančić (40) zbog sumnje da je peksinoć nožem izbola sedmogodišnjeg sina. Nakon saslušanja ona je sprovedena u ZIKS.

Ona je pred sudijom opet negirala krivično djelo, piše portal Standard.

Tvrdila je da se dijete samo povrijedilo, vjerovatno od stakla. Pritvor je određen zbog opasnosti od bjekstva jer je osumnjičena strani državljanin kao i mogućeg uticaja na svjedoke.

U nastavku istrage tužilac će da sasluša komšije osumnjičene koji su izjavili da je ona i ranije maltretirala dijete.

Pančić se tereti da je u utorak u poslijepodnevnim satima u iznajmljenoj kući u Rijeci Crnojevića najvjerovatnije nožem nanija tri ubodne rane sedmogodišnjem sinu nakon čega ga je povezla u bolnicu ‘”Danilo I” na Cetinju.

Ljekari su posumnjali da se radi o krivičnom djelu u slučaj prijavili policiji.

Osumnjičena, koja je porijeklom iz Bele Palanke, živjela je sama sa djetetom. Kako saznajemo, ovaj brutalni zločin policiji su prijavile komšije.

Policija je osumnjičenu zatekla zaključanu u kući, i ona se navodno nalazila u pripitom stanju. Pančić je odmah potom uhapšena, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo – teško ubistvo u pokušaju na štetu svog sedmogodišnjeg sina.

Komentari

avatar