Utorak, 16 Jula, 2024
Rubrika:

PRITISAK JAVNOSTI Šaranović se oglasio nakon kritika: Podignuta operativna spremnost, nećemo dozvoliti da bilo koja kriminalna grupa i na sekund pomisli da je jača od države

Obraćanje Šaranovića došlo je nakon oštrih kritika na mrežama kako se kada je težak događaj sklonio i pred medije poslao funkcionere Uprave policije. Ipak, taj pritisak javnosti je sada imao efekta.

Povodom današnjeg događaja na Cetinju poručujemo građanima da policija čini sve da osigura njihovu bezbjednost. Nivo operativne spremnosti je podignut na najviši nivo, a sve istražne radnje koje se sprovode usmjerene su na najskorije rasvjetljavanje ovog teškog krivičnog djela, saopštio je ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića.

Obraćanje Šaranovića došlo je nakon oštrih kritika na mrežama kako se kada je težak događaj sklonio i pred medije poslao funkcionere Uprave policije. Ipak, taj pritisak javnosti je sada imao efekta.

Nažalost, dodaje, ovaj događaj je i potvrda da su bili u pravu kada su ukazivali na opasnost od ovakvih posljedica usljed neizricanja presuda u roku od tri godine i puštanja na slobodu ne malog broja lica koja su pripadnici organizovanih kriminalnih grupa.

“Prevencija i rasvjetljavanje ovakvih teških krivičnih djela su upravo razlog zbog kojeg sam bio izričito protiv gašenja sistema video nadzora gradova, po svaku cijenu. Jedno je sigurno, a to je da nećemo dozvoliti da bilo koja organizovana kriminala grupa i na sekund pomisli da je jača od države. Ta vremena su iza nas. Kontinuirano podizanje kapaciteta u svim oblastima i odlučno postupanje naših službenika su siguran put da se uspješno izborimo sa svim izazovima”, kazao je Šaranović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
20.06.2024-18:32 18:32

Trla baba lan u mišćelu koprca se šaran…

Milka
20.06.2024-23:20 23:20

Pa ocigledno je da su pomislili da su jaci od drzace..zavrsili posao.