Nedjelja, 10 Decembra, 2023
Rubrika:

Prikupljeno preko četrnaest eura pomoći za poslanike u Skupštini, novi protest 1. marta

Penzioneri su danas Centru bezbjednosti Bijelo Polje najavili protest za 1. mart u 12 časova

Penzioneri sa sjevera Crne Gore obavještavaju javnost da su juče prikupili preko četrnaest eura pomoći za poslanike u Skupštine Crne Gore.

Penzioneri  su danas Centru bezbjednosti Bijelo Polje najavili protest za 1. mart u 12 časova.

“Protest će se početi na Gradskom trgu, odakle će nakon obraćanja predstavnika krenuti u protestnu šetnju do glavne gradske bjelopoljske raskrsnice ka Podgorici”, naveli su u saopštenju.

Uplata penzionera sa sjevera
Uplata penzionera sa sjevera

Kako su saopštili, raskrsnicu će blokirati kao upozorenje Podgorici, da će sljedeći put blokirati čitav sjeverni region prema glavnom gradu u slučaju im se ne ispune zahtjevi.

“Pozivamo sve penzionere ne samo sa sjevera Crne Gore već iz čitave države da dođu 1. marta u Bijelo Polje i da svi zajedno pokažemo našu snagu. Takođe pozivamo i sve građane da izađu na trg i daju podršku penzionerima u borbi za svoja prava i svoje dostojanstvo”, zaključuje se u saopštenju penzionera.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pero
22.02.2022-14:56 14:56

Sta hocetge vi ste glavni glasaci ove nakaradne vlasti!!

Savka
23.02.2022-13:42 13:42

Nece vam oni EURE-oni tog imaju preko masala nakralo se to DF-DEMOKRATE za pra pra unucad -SNOP SIJENA  im ponesite  ispred Skupstine-PENZIONERI KAZNA OD BOGA VI STE DALI GLAS OVOJ NAKARADNOJ VLADI -I DA VAM UKINU PENZIJE  NISTA  ZA NEOCEKIVAT !