Utorak, 21 Marta, 2023
Rubrika:

Prikupljaju pomoć za Tursku i Siriju

Poziv Univerziteta Crne Gore na humanitarno izvođenje studentske predstave

Univerzitet Crne Gore pozvao je akademsku zajednicu, studente/kinje i građane/ke da dođu u srijedu, 22. marta, na humanitarno izvođenje studenske predstave gdje će se sakupljati novac za pomoć Turskoj i Siriji koje su nedavno pogođene zemljotresom.

Svi zainteresovani koji žele da prisustvuju izvođenju predstave sredstva uplaćuju na žiro račun Crvenog krsta 520-5188-31, koji je otvoren kod Hipotekarne banke, uz obaveznu svrhu plaćanja – za humanitarnu akciju UCG. Minimalna uplata je deset eura.

Karte za predstavu, uz dokaz o uplati, mogu se preuzeti u kancelariji Studentskog parlamenta UCG, Rektorat, Cetinjska 2, radnim danima u periodu od 11 do 14 časova ili u SKUCG na dan predstave, 22. marta, od 18:30 do 20 časova.

Predstava ,,Staklena menažerija“, u postavci studenata glume Fakulteta dramskih umjetnosti Univerziteta Crne Gore, održaće se u srijedu 22. marta, u Multimedijalnoj sali Univerzitetsko sportsko-kulturnog centra u 20 sati.

Poznato djelo Tenesija Vilijamsa priča je o američkoj radničkoj klasi u prvoj polovini prošlog vijeka. Univerzitet na ovaj način podržava inicijativu Crvenog krsta Crne Gore za prikupljanje sredstava za pomoć područjima pogođenim razornim zemljotresom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve