Srijeda, 1 Februara, 2023
Rubrika:

Prijestonica Cetinje: Nadležne službe danima čiste snijeg, glavne gradske saobraćajnice i ulice u naseljima prohodne

Iz Prijestonice Cetinje su istakli da su zbog sniježnih padavina sve nadležne službe danima na terenu i čiste snijeg, kao i da su sve glavne gradske saobraćajnice i ulice u naseljima su prohodne

Informacije koje se navode u tekstu “Mještani Njeguša i podlovćenskih sela u sniježnoj blokadi” nijesu provjerene i u potpunosti tačne, navodi se u demantu Prijestonice Cetinje.

Iz Prijestonice Cetinje su istakli da su zbog sniježnih padavina sve nadležne službe danima na terenu i čiste snijeg, kao i da su sve glavne gradske saobraćajnice i ulice u naseljima su prohodne.

“Naime, kao što su i sami mještani naveli u svom saopštenju, za čišćenje i održavanje puta Cetinje-Lovćen-Krstac-Kotor zadužena je firma Štrabag, s obzirom da se radi o regionalnom putu čije održavanje nije u nadležnosti Prijestonice Cetinje, dok su za održavanje elektro mreže na ovom području zaduženi Elektroprivrede Crne Gore i Cedis”, pojasnili su u saopštenju.

I pored navedenog, nadležne službe Prijestonice su se, istakli su, maksimalno angažovale prethodnih dana i na sve načine pokušavaju da utiču na rješavanje navedenih problema.

“Napominjemo, zbog sniježnih padavina sve nadležne službe Prijestonice su već danima na terenu i čiste snijeg. Sve glavne gradske saobraćajnice i ulice u naseljima su prohodne. Danas se čiste putevi ka selima: Očinići, Vrela, Ugnji, Obzovica, Bjeloši, Poljane, Lubenice, Prekornica, Dubovik, Ćeklići, Čevo i Velestovo. Cijelo seosko područje biće očišćeno narednih dana”, poručuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve