Utorak, 23 Jula, 2024
Rubrika:

Prijem za penzionisane prosvjetne radnike, uručene im zahvalnice i pokloni

Ministarka Nišić je tokom razgovora istakla da su penzioneri važan dio društva i da će Ministarstvo rada i socijalnog staranja u kontinuitetu raditi na unapređenju njihovog položaja u društvu

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović i ministarka rada i socijalnog staranja, Naida Nišić, priredile su juče u Ministarstvu prosvjete, nauke i inovacija prijem za penzionisane prosvjetne radnike. Tom prilikom penzionerima su uručene zahvalnice i prigodni pokloni.

“Ministarka Jakšić-Stojanović je istakla veliku zahvalnost koje resorno ministarstvo ima prema prosvjetnim radnicima koji su posvetili svoj radni vijek vaspitanju i obrazovanju generacija učenika i istakla da računa na njihovu pomoć i podršku u narednom periodu, posebno kada je u pitanju prenošenje iskustva na mlade prosvjetne radnike koji tek počinju svoju karijeru”, navodi se u saopštenju.

Ministarka Nišić je tokom razgovora istakla da su penzioneri važan dio društva i da će Ministarstvo rada i socijalnog staranja u kontinuitetu raditi na unapređenju njihovog položaja u društvu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve