Utorak, 26 Septembra, 2023
Rubrika:

Prekršajna prijava protiv Baranina, oduzeta puška i manja količina marihuane

''Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su, postupajući po naredbi Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi lice E.C. (40) iz Bara''

Crnogorska policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv E.C. (40) iz Bara nakon što je prilikom pretresa njegove kuće pronađena lovačka puška i manja količina marihuane.

“Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su, postupajući po naredbi Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi lice E.C. (40) iz Bara. Pretresom je pronađena lovačka puška sa oružnim listom, osam komada lovačkih patrona, kao i manja količina biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana”, saopšteno je iz Uprave policije.

Protiv E.C. je, kako su naveli, podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, dok je oduzeto oružje i municija proslijeđeno na vještačenje u Forenzički centar Uprave policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve