Nedjelja, 24 Septembra, 2023
Rubrika:

Preduzeće Putevi izvodi radove na sanaciji drugog dijela Bulevara knjaza Danila

Vrijednost pomenutih radova će iznositi oko 320.000 eura

Ekipe gradskog preduzeća Putevi d.o.o danas su angažovane na sanaciji Bulevara knjaza Danila. U pitanju je potez od kružnog toka kod TC Big Fashion do kružnog toka za nikšićku magistralu. Početak ovih radova najavljen je u decembru, ali imajući u vidu frekventnost saobraćajnice i nepogodne vremenske prilike, isti su odloženi, kako bi se saobraćaj nesmetano odvijao do poboljšanja uslova za rad, saopšteno iz PG Biroa.

Sanacija podrazumijeva radove koji obuhvataju rezanje i raskopavanja, mašinsko struganje asfalta, izdizanja slivničkih rešetki atmosferske i fekalne kanalizacione mreže, nakon čega slijedi izrada izravnavajućeg sloja, te ugradnja asfaltne mase na površini od 13.000,00m2. Po završetku asfalterskih radova ekipe ovog gradskog preduzeća pristupiće obiljezavanju horizontalne signalizacije, ugradnji vertikalne signalizacije i asfaltnih platformi.

Vrijednost pomenutih radova će iznositi oko 320.000 eura.

“Podsjećamo, u okviru prve faze, saniran je dio Bulevara knjaza Danila u dužini od 650m sa novim drvoredom, a završetkom radova u drugoj fazi biće kompletno uređena jedna od najprometnijih saobraćajnica u ovom dijelu”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve