Subota, 3 Juna, 2023
Rubrika:

Predsjednik Opštinskog odbora PKS Bar Milan Sjekloća, potpredsjednik Emil Adrović

Predsjednica PKS Tatjana Knežević Perišić istakla je da je izbor Sjekloće i Adrovića, prava slika Crne Gore za koju se PKS zalaže

Novi predsjednik Opštinskog odbora PKS-a u Baru je Milan Sjekloća, a potpredsjednik Emil Adrović, odlučili su članovi predsjedništva na sinoćnjoj sjednici.

Sjednici je prisustvovala i predsjednica PKS Tatjana Knežević Perišić koja je istakla da je izbor Sjekloće i Adrovića, prava slika Crne Gore za koju se PKS zalaže.

Milan Sjekloća je bio dugogodišnji novinar Radio Bara, potom snimatelj u TV Corona, a radio je i niz drugih poslova vezanih za tehniku. Potomak je čuvenih crnogorskih barjaktara, a čak 12 Sjekloća je dalo život pod barjakom Crne Gore.

Emil Adrović je magistar turizma i budući magistar gastronomije; za sebe kaže da je Crnogorac, islamske vjeroispovijesti, koji se zalaže za suverenu, multietničku i slobodnu državu Crnu Goru. Potomak je muslimanskog komite Saita Adrovića.

Sjekloća je, zahvalivši na povjerenju, istakao da je pred odborom veliki posao i rad na terenu, kako bi ovaj slobodarski grad, spremno dočekao parlamentarne izbore. Članovi OO PKS Bar dali su punu podrčku kolegama u Nikšiću, sa željom da PKS, svoj prvi politički ispit, položi časno i pošteno, za državu kakvu svi članovi sanjaju- evropsku, sekularnu i državu-svih njenih građana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve