Predsjednik Opštine Kolašin Milosav Bulatović potvrdio je da je od juče ujutru u samoizolaciji, od kada je preko zdravstvenih službi dobio informaciju da je osoba koja je bila na radnom sastanku u kolašinskoj lokalnoj upravi, zaražena koronavirusom.

Milosav Bulatović

Boravi u svojoj porodičnoj kući, kaže da se osjeća dobro i da nema simptoma koji bi upućivali na zaraženost od virusa.

”Moje zdravstveno stanje je nepromijenjeno, osjećam se dobro kao i prethodnih dana. Obavljeno je testiranje i čekamo rezultate. Vjerujem da će biti sve u najboljem redu”, rekao je on.

Bulatović je objasnio da je 10. juna, sa svojih pet saradnika, održao radni sastanak na kojem je prisustvovala i osoba kojoj je potvrdjeno da je pozitivna na koronu.

”Radilo se o uobičajenom radnom sastanku na kojem sam ja i mojih pet saradnika ostavarili kontakt sa tom ličnošću. Niko od nas prethodnih osam dana nije imamo nikakvih problema. Čim smo dobili informaciju da je osoba koja je bila prisutna na sastanku zaražena, proveli smo sve mjere koje traži zdravstvena struka. Svi smo u samoizolaciji i čekamo rezultate testiranja”, rekao je Bulatović.

On je dodao da je rad lokalne uprave i opštinskih sekretarijata i službi organizovan punim kapacitetom.

”Zaposlene koji su u samoizolaciji mijenjaju njihovi saradnici tako da je opština i dalje servis građanima i privredi”, poručio je Bulatović.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve