Četvrtak, 9 Februara, 2023
Rubrika:

Poznati dobitnici nagrade 19. decembar

Nagrada će tradicionalno biti uručena na svečanoj sjednici Skupštine glavnog grada

Žiri za dodjelu Nagrade “19. decembar” za 2021, na čelu sa predsjednicom prof. dr Gordanom Đurović i članovima, Brankom Banjevićem, prof.dr Radislavom Jovovićem, prof. dr Petrom Ivanovićem, dr Đokom Jočićem, Budimirom Simonovićem, prof. dr Radovanom Radonjićem, mr Ratkom Odalović, mr Nelom Savković Vukčević, Ruždijom Tuzovićem, prof. dr Goranom Ćulafićem i prof. dr Markom Camajem, održao je sjednicu na kojoj je donio Odluku o nagrađenima.

Nagradu su dobili:

1. posthumno dr Radomir Rajo Prelević, dipl. pravnik, humanista; za uspješan doprinos funkcionisanju Fondacije za razvoj Kuča ″Marko Miljanov″;

2. ″Zelenilo″ d.o.o. Podgorica, za odgovoran i profesionalan pristup aktivnostima, koje se odnose na uređenje javnih zelenih površina u glavnom gradu;

3. Mr Snežana Burzan Vuksanović, direktorica JU Kulturno- informativni centar ”Budo Tomović”; za zasluge na osnovu izvanrednih rezultata koje je postizala i postiže u razvoju i afirmaciji kulture glavnog grada, ali i Crne Gore.

Za ovogodišnje dodjeljivanje Nagrade ″19. decembar″ podnijeti su prijedlozi za 10 kandidata, koji su ispunili formalno-pravne uslove za dodjelu Nagrade.

Žiri je odluku o dodjeli Nagrade ″19. decembar″ za 2021, donio tajnim glasanjem, a Nagrada će tradicionalno biti uručena na svečanoj sjednici Skupštine glavnog grada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve