U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Iz AMSCG su upozorili da na pojedinim dionicama na sjeveru magla smanjuje vidljivost.

Oni su savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Pljevlja – Metaljka, saobraćaj je za sve vrste vozila obustavljen na dionici Srdanov grob – Gotovuša.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6 dionica Mihailovica-Pljevlja doći će do obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Na putu Dinoša – Cijevna Zatrijebačka zbog asfaltiranja saobraćaj će biti u prekidu od osam do 16 sati.

Zbog demontaže konstrukcije u blizini stuba P2 na mostu Moračica, Auto puta Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac-Uvač-Mateševo, obustava saobraćaja ne dužem od 60 minuta u terminu od 7 -11 sati i od 13 do 17 sati.

Zbog sanacije klizišta “Gnjili Potok” na regionalnom putu R-19 dionica Mateševo – Andrijevica saobraćaj će biti totalno obustavljen za teretna vozila sa i bez prikolice nosivosti preko pet tona.

Na tom putu saobraćaj će biti totalno obustavljen više puta dnevno u trajanju od 30 minuta za vrijeme betoniranja.

Saobraćaj na tom putu promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu sanacije uz poštovanje saobraćajne signalizacije.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad – Podgorica, dionica Komanski most – skretanje za Bandiće, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolazi do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta zbog iskopa materijala.

Zbog radova na magistralnom putu M-11 Lepetani – Tivat odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a povremeni prekidi saobraćaja su najviše do 15 minuta.

Na magistralnom putu dionica Šćepan Polje – Plužine do završetka radova na presvlačenju asfaltnog puta, odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz poštovanje posatavljene saobraćajne signalizacije

Do završetka rekonstrukcije puta Lubnice – Jelovica saobraćaj se obustavlja od sedam do 17 sati, u trajanju ne dužem od dva sata.

Na regionalnom putu Krstac – Ivanova korita, dionica Međuvršje – Ivanova korita, zbog rekonstrukcije puta saobraća se naizmjenično jednom trakom na mjestu radova.

Na regionalnom putu Vladimir-Ostros-Virpazar u mjestu Ostros zbog snimanja igranog filma saobraćaj će biti obustavljan ne duže od 30 minuta.

Zbog povećanja broja aktivnih slučajeva infekcije koronavirusom u Rožajama zatvoren je granični prelaz Vuča-Godovo, na putu Rožaje–Tutin.

Granični prelaz Vraćenovići, na putu Nikšić-Bileća, zatvoren je zbog rekonstrukcije.

Ulazak putnika u Crnu Goru iz Bosne i Hercegovine za vrijeme važenja mjere ulaska uz obavezne testove neće biti moguć preko graničnog prelaza Šćepan Polje – Hum, na putnom pravcu Plužine – Foča.

Ulaz je moguć od 7 do 19 sati preko graničnog prelaza Metaljka na putu Pljevlja – Čajniče.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve