Četvrtak, 28 Septembra, 2023
Rubrika:

Potpisan Ugovor za izvođenje radova na rekonstrukciji glavne gradske ulice u Plavu vrijedne preko 960.000 eura

''Trud i posvećenost opštinskih službi na potpunoj valorizaciji prirodnih i svih drugih ljepota Gusinja koje trebaju biti zamajac razvoju naše opštine, ovih dana daju rezultate koji će u potpunosti promijeniti sliku Gusinja na bolje''

U Upravi za kapitalne projekte potpisan je Ugovor za izvođenje radova na rekonstrukciji glavne gradske ulice u Gusinju vrijednosti 968.000 eura.

Kako su se stekli uslovi za potpisivanje ugovora nakon sprovedene tenderske procedure danas su sastanku u Upravi za kapitalne projekte prisustvovali direktor Uprave Esmin Bećović, predsjednica opštine Gusinje Anela Čekić sa saradnicima, Šemso Jarović direktor Direkcije za uredjenje prostora i investicije kao i predstavnik gradjevinske firme “Indel Inzenjering” iz Podgorice, koja će izvoditi radove.

Tokom zajedničkog sastanka napomenuto je da će se pored ovog za Gusinje najznačajnijeg projekta izvoditi i radovi na rekonstrukciji puta u selu Vusanje vrijednosti 1.028.000 eura i rekonstrukciji saobraćajnice od Mosta na rijeci Vruji do Čekića džamije vrijednosti 484.000 eura za koje su prije nekoliko dana takodje potpisani ugovori.

“Trud i posvećenost opštinskih službi na potpunoj valorizaciji prirodnih i svih drugih ljepota Gusinja koje trebaju biti zamajac razvoju naše opštine, ovih dana daju rezultate koji će u potpunosti promijeniti sliku Gusinja na bolje. Posebno nas raduje što će te rezultate najbolje osjetiti naši sugrađani koji i jesu u fokusu politike koju vodimo. Ovim projektom Gusinje će dobiti jednu od najmodernije uređenih glavnih gradskih ulica, čime se stiču uslovi da to bude gradski trg koji će svojom ljepotom i sadržajima biti polazna tačka svim turistima i posjetiocima, takođ je i velika i pozitivna stvar za naše ugostitelje, trgovce i sve ostale da na još bolji način valorizuju svoje preduzetničke sposobnosti. Ovaj projekat će svakako dati veliki zamajac i turističkoj promociji i valorizaciji svih ljepota naše opštine”, zaključuje Čekić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve