Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

POŠTENOJ BRANKI MALO BILO ŠTO JE DOBILA STAN: Bošnjak tražila pare i za ”poboljšanje uslova stanovanja”

Sada je pitanje hoće li Bošnjak, ako zaista bude pokrenuta parlamentarna istraga o dodjeli stanova funkcionerima, pomenuti i sebe samu ili će nastaviti da građanima Crne Gore prosipa maglu. Jer, sve što  je nova vlast do sada pokazala jeste kuknjava i izigravanje žrtve, pošto očigledno za drugo ne znaju

Dok se potpredsjednik Vlade Dritan Abazović i rukovodilac Savjeta za borbu protiv korupcije na visokom nivou Vanja Ćalović Marković hvališu i otkrivaju imena funkcionera bivše vlasti koji su dobili stanove po povoljnim uslovima,  one iz sadašnje vladajuće većine, sa kojima su u političkom dilu i ne pominju.

Na njihovom spisku nije se, na primjer, našla potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak koja je svojevremeno od Univerziteta Crne Gore dobila stan  na ekskluzivnoj lokaciji na Bulevaru Džordža Vašingtona.

Međutim, njoj je to očigledno bilo malo, pa je otišla korak dalje i od  „korumpiranog bivšeg režima“, tražila kredit za poboljšanje uslova stanovanja, odnosno podnijela „Zahtjev za rješavanje stambene potrebe zaposlenog dodjelom kredita“.

FOTO: screenshot/UCG

O ovom, kao i mnogim sličnim primjerima ćute i Abazović i Ćalović, ali se Bošnjak isprsila pa zaprijetila da će  Pokret za promjene (PzP) inicirati parlamentarnu istragu i obrazovanje anketnog odbora u vezi sa dodjelom stanova funkcionerima i nosiocima sudskih i tužilačkih funkcija. Ovakvo licemjerstvo suvišno je komentarisati.

Bošnjak, naravno, nije jedina koja se „napatila“ za vrijeme prethodne vlasti. Pored nje, među „prognanima“ koji su dobili stanove od UCG su i suvlasnik medijskog koncerna Vijesti, Miodrag Miško Perović profesor matematike, ali i njegova supruga Natalija Perović, posinak Andrej Perović, snaha Svetlana Perović.

Stan od 137 metara kvadratnih dobio je i premijer Zdravko Krivokapić inače profesor mašinskog inženjerstva, a UCG je jednosoban stan dodijelio i funkcionerki URA-e Tatjani Bečanović. I ko zna ko još…

Sada je pitanje hoće li Bošnjak, ako zaista bude pokrenuta parlamentarna istraga o dodjeli stanova funkcionerima, pomenuti i sebe samu ili će nastaviti da građanima Crne Gore prosipa maglu.

Jer, sve što  je nova vlast do sada pokazala jeste kuknjava i izigravanje žrtve, pošto očigledno za drugo ne znaju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Simo
05.05.2021-07:44 07:44

Ako je Profesorska porodica od 4 člana dobila stan od 100 M2 to je 25 M2 po članu.Zna li ko u koliko se kvadrata gali ova poštenjačina s obzirom da je samica i da li joj je prilikom raspodjele pripadalo toliko kvadrata

džudović
05.05.2021-08:34 08:34

Branka je dobila stan po pravilniku ali ono što je sporno je da je izabrana u zvanje docenta za predmet koji je bio izborni, tako da nije održala nijedan čas studentima. Taj nezakoniti izbor u docenta joj je dao mogućnost da se nađe na nastavničkoj listi i dobije stan. Inače ga ne bi dobila.

pero
05.05.2021-09:54 09:54

A Becanovicka dobila stan u PG a u Niksicu ima i dobila od drzave i sagradila restoran, sportsku salu,hotel, teniske teren i jos poslovnih prostora u sklopu toga na drustvenom zemljistu u parku Trebjesa, naravno godima nije palcala struu , vodu i ostale komumalije!

Adrijana
05.05.2021-10:58 10:58

Ovo je pravi primjer dosljednosti i istinite borbe “velikog borca za pravdu” Vanje Calovic.
O Branki i njenoj “pravdi” je suvisno govoriti. Znamo se Banjoooo

Jovo Z
05.05.2021-13:56 13:56

I ona se probila među 100 najpametnijih i najpoštenijih na svijetu