Nedjelja, 24 Septembra, 2023
Rubrika:

Postaviće spomen obilježje kod zgrade Pomorskog fakulteta

Predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore Duško Bjelica kazao je da su se danas članovi Upravnog odbora UCG upoznali sa finansijskim poslovanjem Univerziteta Crne Gore

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore, na danas održanoj sjednici, između ostalog, dao je saglasnost Srednjoj pomorskoj školi da povodom proslave 170 godina postojanja ove škole postavi spomen obilježje kod zgrade Pomorskog fakulteta Kotor UCG, uz obavezu očuvanja zgrade tokom postavljanja i održavanja spomenika. Saglasnost je data na prijedlog rektora Univerziteta Crne Gore Danila Nikolića, saopšteno je iz UCG.

foto UCG

Predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore Duško Bjelica kazao je da su se danas članovi Upravnog odbora UCG upoznali sa finansijskim poslovanjem Univerziteta Crne Gore.

„Na inicijativu organizacionih jedinica, data je saglasnost za izmjene i dopune Finansijskog plana Univerziteta Crne Gore za 2019. godinu, za Arhitektonski fakultet, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, Građevinski fakultet, Institut za biologiju mora, Metalurško-tehnološki fakultet i Rektorat. Saglasnost je data na predlog Rektora, a uz mišljenje Sektora za finansije“, kazao je Bjelica.

Usvojene su i izmjene Pravilnika o rješavanju stambenih potreba zaposlenih na Univerzitetu Crne Gore dodjelom novčanih sredstava i Pravilnik o izmjenama Pravilnika o dodjeli novčanih sredstava za poboljšanje uslova stanovanja na Univerzitetu Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve