Policija je u prethodnom periodu rasvijetlila 16 krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata na teritoriji Podgorice, Nikšića i Ulcinja. Ukupno je za ova krivična djela procesuirano je 12 osoba.

Kako je saopšteno, policija je u Podgoricu rasvijetlila sedam krađa i uhapsila pet osoba.

“Uhapšen je S.A. (22) iz Podgorice zbog sumnje da je ukrao dvije torbice sa ličnim dokumentima i novac u iznosu od oko 1.000 eura”, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je uhapsila i S.C. (25) zbog sumnje da je iz jednog pomoćnog objekta ukrao motocikl i aluminijum, koje je kasnije prodao.

“M.V. (42) je uhapšen zbog sumnje da je u tri navrata iz kuća i vozila ukrao mobilni telefon, naočari, bankovne kartice, lična dokumenta i CD plejer”, ističu u Upravi policije.

V.Š. (26) je uhapšen zbog sumnje da je u dva navrata obio vozila i krao.

Policija je uhapsila i S.P. (17) zbog sumnje da je iz dva vozila ukrao građevinsku mašinu i tri mobilna telefona.

Nikšićka policija je tokom marta rasvijetla šest krađa.

“Krivične prijave su podnijete protiv M.D. (20), V.T. (31), M.N. (31), R.V. (32), dok je R.R. (27) uhapšen i nakon privoda sudiji za istragu njemu je određen pritvor”, navode u Upravi policije.

Policija ih sumnjiči da su ukrali torbu sa novcem, GPS ogrlicu za treniranje pasa, 800 eura, zlatni nakit, kuhinjske elemente i sanitarije i armaturno željezo.

Ulcinjska policija je uhapsila F.K. (24) iz Albanije, kojeg sumnjiči da je ušao u kuću S.B. i uz prijetnju sjekiricom ukrao novac i mobilni telefon.

“On je prilikom premetačine odgurnuo oštećenu koja je pala na pod a nakon toga joj je preko usta vezao tkaninu kako ne bi dozivala pomoć”, saopšteno je iz Uprave policije.

Osim toga, ulcinjska policija je uhapsila i I.C. (38) iz Peći, privremeno nastanjenog u Ulcinju, zbog sumnje da je provalio u jednu kuću i iz njene unutrašnjosti ukrao električne aparate i alkoholna pića.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve