Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Herceg Novi su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili šest teških krađa i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četiri maloljetna lica, saopšteno je iz policije.

“Naime, službenici CB Herceg Novi su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv N.R. (16), M.B. (16), J.B. (17) i S.V. (16), sva lica iz Herceg Novog, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili šest krivičnih djela teška krađa.

Oni su, kako se sumnja, ova krivična djela počinili na način što su u dužem vremenskom periodu provaljivali u kuće, vikendice, stanove, škole i maloprodajne objekte i iz njihovih unutrašnjosti otuđivali tehničke uređaje, alate, mašine i druge vrjednije predmete”, navodi se u saopštenju.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su otuđene predmete prodavali, a novac međusobno dijelili.

“Pretresom stanova koje koriste osumnjičena lica policijski službenici su pronašli dio otuđenih predmeta i oni će biti vraćeni vlasnicima”, dodaju iz policije.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve