Policija je postupajući na osnovu saznanja da je juče došlo do incidenta na toj košarkaškoj utakmici identifikovali i procesuirali sedam lica.

Rožaje

“Nakon završetka utakmice navijači KK Ibar su ušli na sportski teren i tada je navijač D.Z. (19) iz Rožaja fizički napao igrača KK Lovćen Bemax E.H. Dalji incident spriječili su zaštitari i članovi KK Ibar. Policija je identifikovala osobe koje su učestvovale u incidentu i o događaju obavijestila državnog tužioca u Rožajama koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela”, saopštili su iz Uprave policije.

Nadležnom sudu za prekršaje policija je podnijela prekršajne prijave protiv D.Z, E.H. i navijačaI.A. (30), S.K. (19), E.L. (27) i D.K. (21), zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama.

Osim toga, Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka podnijet je nadležnom sudu za prekršaje protiv organizatora sportske priredbe.

“Ukoliko se u daljem postupku utvrdi odgovornost još nekih lica i ona će biti procesuirana prekršajnim prijavama”, zaključuju u Upravi policije.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve