Petak, 27 Januara, 2023
Rubrika:

Podgoričani i Rožajac zadržani zbog kršenja zabrane međugradskog saobraćaja

Oni se sumnjiče da su juče, protivno naredbi o zabrani međugradskog prevoza, putničkim vozilom došli iz Podgorice na područje Opštine Kolašin, te nakon toga protivno zabrani o okupljanju u objektima stanovanja licima koja nijesu članovi porodičnog domaćinstva, bez poziva boravili kod J.M. iz Kolašina

Dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu, nakon saslušanja osumnjičenih S.D. i G.B. iz Podgorice, donio je rješenje o zadržavanju u trajanju do 72 sata.

Ilustracija

“Oni se sumnjiče da su juče, protivno naredbi o zabrani međugradskog prevoza, putničkim vozilom došli iz Podgorice na područje Opštine Kolašin, te nakon toga protivno zabrani o okupljanju u objektima stanovanja licima koja nijesu članovi porodičnog domaćinstva, bez poziva boravili kod J.M. iz Kolašina”, navode u tužilaštvu.

Time su, kako navode u Tužilaštvu, izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

“Protiv osumnjičenih u zakonskom roku biće podnijet predlog za određivanje pritvora”, navode u Tužilaštvu.

Takođe, državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju, nakon saslušanja, odredio je zadržavanje u trajanju do 72h za S.T. iz Podgorice i M.M. iz Rožaja, zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Osumnjičeni S.T. je juče doputovao iz Podgorice u Bijelo Polje, a osumnjičeni M.M. iz Rožaja u Bijelo Polje.

“Oni su prilikom redovne kontrole saobraćajne patrole Uprave policije – CB Bijelo Polje, u mjestu Bioča, opština Bijelo Polje, zatečeni da upravljaju svojim putničkim vozilima iz pravca Bijelog Polja u pravcu Berana, suprotno zabrani putničkog međugradskog saobraćaja”, navode u Tužilaštvu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve