Podgorički vatrogasci u posljednja 24 sata ugasili su 15 požara, saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada.

fotoFacebook

Kako su kazali, uglavnom je gorjela trava i sitno rastinje.

Požari su gašeni u Radovču, Piperima, Grbavcima, Gošićima, Cvijetinom brijegu, Kući Rakića, Dinoši, Vukovcima, u krugu bivše fabrike Radoje Dakić, Donjoj Gorici, Zagoriču i Koniku.

“U akciji gašenja požara u Grbavcima, zajedno sa pripadnicima Službe zaštite i spašavanja učestvovali su i avioni MUP-a.

U požaru na Radovču koji je u ranim jutarnjim časovima u potpunosti ugašen, pomoć su pružili i mještani čime je spriječeno dalje širenje požara”, kazali su iz Službe zaštite i spašavanja.

Realizovana su i tri prevoza cistijerni sa vodom u bezvodna područja grada, a takođe i spasavanje kućnog ljubimca i jedno uklanjanje zmije iz objekta.

“Takođe, u ovom periodu izvršeno je saniranje kolovoza nakon saobraćajne nesreće na jednoj lokaciji, dok se ostale intervencije odnose na obilaske kritičnih lokacija po pitanju nastanka požara i drugih poslova iz nadležnosti Službe”, zaključuje se u saopštenju.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve