Podgorica: Uhapšena dva državljanina Albanije

Podgorička policija, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlila je krivično djelo razbojništvo počinjeno posljednjeg dana prošle godine i tom prilikom uhapsila dvije osobe.

“Službenici CB Podgorica su lišili slobode T.M. (19) i E.U. (20), oba iz Republike Albanije a koji su nastanjeni u Podgorici, zbog postojanja osnovne sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo”, kazali su u Upravi policije.

T.M. je, sumnja se, dok se nalazio u jednom kazinu u Podgorici oštećenom S.C. ponudio na prodaju mobilni telefon uz molbu da ga poveze do Ulice 27. marta, dok mu je stvarna namjera bila da, dodaju u Policiji, on i E.U. od S.C. otuđe stvari koje je kod sebe posjedovao.

“Kada su T.M. i S.C. došli do lokacije na kojoj je navodno trebalo da bude izvršena kupovina mobilnog telefona, T.M. je izašao iz vozila a zatim je zajedno sa E.U, koji ga je čekao na toj lokaciji, ušao u vozilo S.C. Tom prilikom T.M. je, sumnja se, izvadio nož i prislonio ga oštećenom na stomak, a potom od njega otuđio novčanik i mobilni telefon. Nakon izvršenog krivičnog djela osumnjičena lica su se dala u bjekstvo. Identifikovana su i lišena slobode zahvaljujući kvalitetnom operativnom radu službenika podgoričke policije”, ističe se u saopštenju.

Oni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu.

Komentari

avatar