Policija u Podgorici protiv dvije maloljetne osobe podnijela je krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili pet krivičnih djela teška krađa u pokušaju i dva krivična djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopšteno je iz Uprave policije.

Ilustracija

Osim toga, još jedna osoba je procesuirano zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

“Sumnja se da su B.L (17) i E.H. (15) počinili pet krivičnih djela teška krađa u pokušaju na štetu pravnih lica u Podgorici.

Ova dva lica su zatečena u naselju Vrela Ribnička poslije 13,00 časova čime su prekršili privremenu mjeru zabrana kretanja vikendom u vremenskom periodu od 13.00 do 05.00 čacova narednog dana.

Takođe u naselju Konik je poslije 13,00 časova zatečen S.B. (17) koji je prekršio istu privremenu mjeru i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, navodi se u saopštenju.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve