Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Podgorica na dva točka: Objavljena preliminarna rang lista

Dopuna dokumentacije, kako se navodi, se vrši u zatvorenoj koverti sa naznakom da je u pitanju projekat Podgorica na dva točka (dopuna dokumentacije) koja se predaje na arhivi Glavnog grada (Njegoševa, 20 / Ulaz sa Trga nezavisnosti) ili putem pošte

Obavještavamo aplikante za dobijanje subvencije kroz projekat Podgorica na dva točka da je Komisija objavila preliminarnu rang listu dobitnika, te poziva sugrađane koji nijesu dostavili kompletnu dokumentaciju da dopunu iste izvrše do 02. februara tekuće godinel, saopšteno je iz Glavnog grada.

“Napominjemo da su u tabeli u nastavku zelenom bojom označeni građani koji imaju potpunu, odnosno ispravnu dokumentaciju, a crvenom bojom su označeni građani koji nemaju ispravnu i potpunu dokumentaciju. U koloni „Napomena“ je jasno naznačeno šta od tražene dokumentacije treba dopuniti, odnosno gdje nisu ispunjeni uslovi predviđeni konkursom. Kako je i navedeno, Komisija daje rok od 3 ( tri) dana za dopunu dokumentacije, zaključno sa 02.02.2023”, navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Dopuna dokumentacije, kako se navodi, se vrši u zatvorenoj koverti sa naznakom da je u pitanju projekat Podgorica na dva točka (dopuna dokumentacije) koja se predaje na arhivi Glavnog grada (Njegoševa, 20 / Ulaz sa Trga nezavisnosti) ili putem pošte.

Preliminarna rang lista dostupna je na OVDJE.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve