Novi menadžmet Opšte bolnice Kotor, na čelu sa dr Davorom Kumburovićem, donio je odluku da se, u cilju obezbjeđivanja kvalitetnijih uslova za pacijente i zaposlene, u potpunosti adaptira prostor Centra za laboratorijsku dijagnostiku, površine oko 200 kvadrata, saopšteno je iz kotorske bolnice.

Počinje adaptacija laboratorije Opšte bolnice Kotor

“U laboratoriju kotorske opšte bolnice, koja se nalazi u sklopu objekta Doma zdravlja Kotor, od 1982. godine, kada je otvorena, gotovo da nije bilo ulaganja, tako da je prostor neuslovan i neadekvatan, a oprema zastarjela”, navodi se u saopštenju.

Rekonstrukcijom je, kako su kazali, planirana zamjena i ugradnja novih elektro i vodovodnih instalacija, novi plafoni i podovi prilagođeni laboratorijiskoj djelatnosti, kao i molerski i zanatski radovi. Takođe, prostor će se opremiti novim namještajem i savremenim aparatima za laboratorijske analize.

“Predviđeno je da se proširi paket usluga u oblasti laboratorijske dijagnostike, koja će se nakon rekonstrukcije raditi na jednom mjestu, čime će biti značajno olakšano građanima da dobiju ovaj vid zdravstvenih usluga”, zaključuje se u saopštenju.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve