Četvrtak, 8 Decembra, 2022
Rubrika:

Počelo novogodišnje ukrašavanje Podgorice

Komunalne usluge na terenu

Ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge d.o.o. pored svojih svakodnevnih aktivnosti na održavanju objekata javne rasvjete i svjetlosne signalizacije, danas su počele sa radovima na tradicionalnom novogodišnjem ukrašavanju Podgorice, saopšteno je iz Glavnog grada.

“Kao i prethodnih godina okitićemo ulice užeg jezgra grada. Ukrasi će i ove godine biti postavljeni na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na potezu od raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa Bulevarom Džordža Vašingtona”, navode u saopštenju.

U planu je, dodaju, i ukrašavanje Bulevara Džordža Vašingtona.

“Komunalne usluge u saradnji sa Glavnim gradom ulažu sve napore kako bi Podgorica bila ukrašena kao i drugi evropski gradovi, odnosno, kako bi napravili prijatnu prazničnu atmosferu i ugodan ambijent za sve naše sugrađane i posjetioce uoči predstojećih novododišnjih praznika, a sve u skladu sa preporukama vezanim za uštedu električne enerije. Shodno navedenom, biće postavljene novogodišnje figure koje su mali potrošači”, ističu u saopštenju.

Foto: PG Biro

Osim toga, kako navode, Komunalne usluge će u kontinuitetu pratiti energetsku situaciju, te u slučaju pogoršanja iste preduzeti eventualne mjere, a sve u skladu i u koordinaciji sa nadležnim organima.

“Naše Društvo planira da sa novogodišnjim ukrašavanjem završi do 19. decembra, Dana oslobođenja Podgorice, kada je u planu i puštanje u rad novogodišnje dekorativne rasvjete. Sve nedostatke na objektima javne rasvjete, svjetlosne signalizacije i naravno na novogodišnjim ukrasama, građani mogu prijaviti putem telefona na broj 020/623-927 ili lično u prostorijama našeg Društva koje se nalazi u Ulici Zetskih vladara bb na Zabjelu”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve