Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

Počelo je ovo još sa litijama

U novom talasu posrbljavanja Crne Gore, očekujemo u školama konkurs za najljepši likovni rad, na temu ''Nož, žica, Srebrenica'', a iz muzičkog konkurs za najljepše obrade srpskih pjesama: ''Oj Pazaru Novi Vukovaru'' i ''Oj Sjenice nova Srebrenice''. Uz obavezan uslov da se Novi Pazar i Sjenica, zamijene Plavom i Rožajama

Piše: Vukašin Perović

Ima li iko da je zbunjen, iznenađen ili zatečen. Da li jma iko ko nije znao što će se desiti? Samo je bilo pitanje dana kada će akumulirano svetosavlje izbiti na površinu. Za one koji ne razumiju značenje vesele srpske pjesmice, da pojasnimo. To značI: “čime, kako i koga”.

Mnogi se pitaju odakle ovo zlo odjednom u Podgorici.  A ko malo bolje prati, zna da se ovo odavno sprema. Obučava crkva Srbije, pripomažu prosrpski političari a planira i finansira Vučić.

Počelo je ovo još sa litijama prije tri i po godine. Neko je vidio tada, a neko ni danas neće da vidi. U normalnim državama to bi bila zločinačka udruženja, klanovi ili sekte, ali kod nas se to zove crkva.

ĐE JE GRANICA   

  1. mart 2020.

U Osnovne škole je stigao letak da sva đeca pišu o srpskom Patrijarhu. Kažu o ”našem“. Za najposrbljenije su obezbijeđene novčane nagrade.

U novom talasu posrbljavanja Crne Gore, očekujemo u školama konkurs za najljepši likovni rad, na temu ”Nož, žica, Srebrenica”, a iz muzičkog konkurs za najljepše obrade srpskih pjesama: ”Oj Pazaru Novi Vukovaru” i ”Oj Sjenice nova Srebrenice”. Uz obavezan uslov da se Novi Pazar i Sjenica, zamijene Plavom i Rožajama.

A nadležni:” Pleme moje snom mrtvijem spava“. Naivni narod je mislio da je ovo zlo nestalo. Ima li ovo granica, ili će bit kako narod reče, možete kako oćete, ma ne možete dokle oćete.

Tekst je preuzet sa Facebooka

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
31.05.2023-08:14 08:14

Većina NK litijaša pojma nema o hrišćanstvu, vjeri. Mnogi su čuli da grijesi mogu biti oprošteni, neki su dobili pare, neki su mislili da će biti izliječeni, neki su šetali da budu viđeni, neki kao vjernici i svi su litijali. Pomalo su ličili na stado ovaca koje su predvodili NK kamataši i narko dileri (kriminalci) zajedno sa popovima. Slično je bilo u svim litijaškim gradovima. Kriminalci sa popovima u prvim redovima!

Merlin
31.05.2023-09:38 09:38
Reply to  džudović

Zato se vi ateisti i propale komunjare odlično razumete u veru, crkve, tradiciju, itd. Neko ima litije, a neko gej parade. Svaka prica svome jatu leti …

Krsto
22.06.2023-16:46 16:46
Reply to  Merlin

Merline pa zar ti licno nisi bio prvi na gej paradi tj LITIJAMA?

BMX
31.05.2023-19:26 19:26

Valjda je konacno i slijepcima a ne “iskusnim” diplomatama SAD i EU jasno da je od kraja avgusta 2020 g većina ovde antidemokratska, putinofilska, antizapadna, antievropska i antiamerička, mužičkog i kmetovskog odnosa prema ruskim bojarima i SPC mantijašima – ruskom nosacu aviona na Zapadnom Balkanu, okrutna ujedno prema sopstvenim gradjanima i njihovoj budućnosti koju bespostedno arce, trose i ugrozavaju svojim neznanjem, glupostima, infantilnoscu, neobrazovanjem i srednjovjekovnim, agresivnim vjerskim fanatizmom i klerofasizmom koji nece nista dobro donjeti. Bas onako kako i Putin i njegove sluzbe planiraju u ovom djelu Evrope, dok Zapad nemocno cuti i ne reaguje. Dok ne postane kasno…… Pročitaj više »

Che
31.05.2023-19:34 19:34

Litije, ovde nisu promocija vjere i krsne slave, već ideologije. I to maligne i totalitarne ideologije svetosavskog nacionalizma, čiji su tvorci Nikolaj Velimirović, Justin Popovic, Amfilohije Radovic i njihovi gaulajteri. Zloslutne klerofasisticke ideoligije koja se ušunjala u naše škole, politiku i društvo kao grozni mejnstrim i cije ce posledice biti katastrofalne i razarajuce.