Četvrtak, 28 Septembra, 2023
Rubrika:

Počeli radovi na uzgradnji prve faze Trga u Anovima

U toku jučerašnjeg dana, na teritoriji Opštine u okviru Glavnog grada-Golubovci, započeti su radovi na izgradnji I faze Trga u Anovima, ukupne vrijednosti u iznosu od 337.764,41 eura

U toku jučerašnjeg dana, na teritoriji Opštine u okviru Glavnog grada-Golubovci, započeti su radovi na izgradnji I faze Trga u Anovima, ukupne vrijednosti u iznosu od 337.764,41 eura.

“U I fazi, radovi će se odvijati na površini od 1620 m², čime će se dobiti nov estetski i funkcionalan kvalitet izgleda Anova”, saopšteno je iz Glavnog grada.

U decembru je izabran izvođač radova, firma “Bombeton” D.O.O Cetinje, a predviđeni rok za završetak izgradnje je četiri mjeseca.

“Trg u Anovima biće sadržajan i njegov izgled upotpuniće fontana, uređene zelene površine, dekorativna LED rasvjeta, parking za bicikla, prilaz za osobe sa invaliditetom, klupe, kao i sve ono što jedan savremen Trg treba da ima. Osim toga, njegov izgled biće obogaćen raznim rekvizitima, kako za odrasle tako i za naše najmlađe sugrađane”, navodi se u saopštenju.

Trgovi su važni kao mjesto okupljanja i socijalne integracije, imaju svoju vizuelnu i umjetničku vrijednost , pa nastojimo, da ova površina bude sa svim odlikama i funkcijama trga, po mjeri svih naših građana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve