Srijeda, 7 Juna, 2023
Rubrika:

Po nalogu SDT-a: Uhapšena bivša zaposlena CKB banke, sumnja se da je falsifikovala službene isprave

''Uhapšena će biti sprovedena državnom tužiocu, radi saslušanja u svojstvu osumnjičene'', kazao je državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odjeljenje Uprave policije je danas uhapsilo Daliborku Spasojević, bivšu zaposlenu Crnogorske komercijalne banke, zbog osnova sumnje da je, kao odgovorno lice u tom privrednom društvu, u periodu od 2010. do sredine februara prošle godine, u Podgorici, učinila produžena krivična djela zloupotreba položaja u privrednom poslovanju i falsifikovanje službene isprave.

“Uhapšena će biti sprovedena državnom tužiocu, radi saslušanja u svojstvu osumnjičene”, kazao je državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

Specijalno državno tužilaštvo će, navodi on, o svojim daljim radnjama i stanju postupka, blagovremeno obavještavati javnost.

“Posebno ističem da su državni organi, mediji, udruženja građana, javne ličnosti i druga lica dužni da se pridržavaju pretpostavke nevinosti i da svojim javnim izjavama o postupku koji je u toku ne vrijeđaju druga pravila postupka i prava lica protiv kojih se postupak vodi”, navodi Radonjić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve