Subota, 28 Januara, 2023
Rubrika:

Pljevljaku osam mjeseci zatvora za pokušaj silovanja maloljetnice, pušten iz pritvora

Osnovni sud u Pljevljima danas je, nakon održanog glavnog pretresa, donio prvostepenu presudu kojom je optuženi K.N. oglašen krivim zbog krivičnog djela nedozvoljene polne radnje u pokušaju

Osnovni sud u Pljevljima danas je, nakon održanog glavnog pretresa, donio prvostepenu presudu kojom je optuženi K.N. oglašen krivim zbog krivičnog djela nedozvoljene polne radnje u pokušaju.

“Izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od osam mjeseci u koju mu je uračunato vrijeme provedeno u pritvoru od 12. seprembra do 25. novembra 2022.godine. Istog dana sud je ukinuo pritvor optuženom”, saopštila je predsjednica suda i portparol Marina Jelovac.

Podsjećamo, pljevaljska policija uhapsila je N.K. zbog sumnje da je, u stanu u ulici Vuka Kneževića, pokušao da primora jednu maloljetnicu na seksualni odnos.

“Postupajući po prijavi službenici policije su došli do saznanja da je N.K. 11. septembra oko 23 časova u stanu koji se nalazi u pomenutoj ulici, držeći i stežući za vrat oštećenu, pokušao primorati na polne radnje bez njenog pristanka, upućujući joj i prijetnje”, saopšteno je tada iz Uprave policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve