Plav: Uhapšen muškarac osumnjičen da je pretukao suprugu u Hitnoj pomoći

On je sproveden u  Istražni zatvor ZIKS-a u Bijelom Polju

Plavljanin D.S. (32) koji je osumnjičen da je u prostorijama Hitne pomoći pretukao suprugu O.C. (40) uhapšen je i određen mu je pritvor od 30 dana, saopšteno je iz Uprave policije.

bolnica Berane

On je sproveden u  Istražni zatvor ZIKS-a u Bijelom Polju.

“Naime, zaposleni u Hitnoj pomoći su 16. oktobra oko 12.50 sati obavijestili OB Plav, da je u njihove prostorije na ukazivanje ljekarske pomoći primljena O.C. (40) iz Sjedinjenih Američkih Država, dok je sa njom bio D.S. (32) iz Plava. Nakon pregleda i pokušaja ukazivanja ljekarske pomoći, D.S. je ničim izazvan fizički napao O.C. nanoseći joj povrede u predjelu glave, nakon čega je ona izgubila svijest, a D.S. je pobjegao”, naveli su iz policije.

O.C. je tom prilikom transportovana u Urgentni blok Medicinskog centra u Beranama, a osumnjičeni D.S. je lociran i priveden u službene prostorije OB Plav istog dana oko 13,15 časova

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu koji je naložio da se osumnjičeni uhapsi  zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici i za njega donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Podsjetimo, direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore Saša Stefanović saopštio je da će nadležni utvrditi sve okolnosti pod kojima je u prostorijama Hitne pomoći došlo do ovog incidenta.

Komentari

avatar