Nedjelja, 5 Februara, 2023
Rubrika:

PKS: Lavice, ponos Crne Gore

''Ostavljajući srce na terenu za svoju reprezentaciju, rukometašice su pokazale ne samo lavlje srce, nego i Crnu Goru koju volimo, njenu reperezentaciju sastavljenu od crnogorske, srpske, muslimanske , hrvatske mladosti, koja je bila i ostala pravi promoter multietničke države Crne Gore''

Patriotsko komitski savez, sa zgražavanjem, prati prizemni, nacionalistički i anticivilizacijski nasrtaj poslanika Slavena Radunovića na igračice ženske rukometne reprezentacije Crne Gore i upućuje im najsnažniju, iskrenu i od sveg srca podršku i zahvalnost za sve što su uradile za crnogorski sport, za rukomet i za slavu koju su donijele Crnoj Gori.

“Ostavljajući srce na terenu za svoju reprezentaciju, rukometašice su pokazale ne samo lavlje srce, nego i Crnu Goru koju volimo, njenu reperezentaciju sastavljenu od crnogorske, srpske, muslimanske , hrvatske mladosti, koja je bila i ostala pravi promoter multietničke države Crne Gore”, navodi PKS.

“Dovoditi u vezu njih takve, sa bilo čim iz Hitlerovog vremena, može duboko nesrećna, frustrirana i nepotpuna ljudska osoba, koja je vijek posvetila negiranju i pljuvanju svega crnogorskog, zarad Vučićevog kanabeta, na žalost, poslanik u crnogorskom parlamentu Slaven Radunović. Čovjek koji je nesposoban da voli išta crnogorsko, u državi u kojoj se dobro snašao i postao jedan od najbogatijih pojedinaca, čovjek koji juri u drugu državu da navija za tuđe timove, a kući blati svoje, ne zaslužuje ni ovih nekoliko pasusa. A našim heroinama, našim lavicama, našoj divnoj mladosti, poručujemo: glavu gore, ne obazirite se na prizemlje i podzemlje, vase su nebeske visine”, poručuje PKS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
17.11.2021-12:15 12:15

Radunovic je jedan prizemni fasista..njihovo fasisticko djelovanje treba zabraniti u drzavi CG..Ja sam to vec davno pisala i pisala..posle Puca..koji su ova fasisticka organizacija izvela..trebao je DPS i ostale crnogorske partije zabraniti..ito za- uvijek..Nije samo Drazin Front takav kakv je no SNP…oni su im pomogli u pucu..a ove druge partije su se samo skrivale..Svi su oni jednaki.. Pop Micovic je sef ove fasisticke srpske-nacisticke organizacije… DPS i sve crnogorske partije su krivi ovo sto se desava u CG….oni jednostavno nijesu reagovali kako treba..dali su im slobodu da rade sto rade.. Nadam se,posle ovog sunovrata..da ce doci jedna agresivna partija..koju ce… Pročitaj više »