Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

Pjesma na poklon Crnogorskim liberalima

Tekst za pjesmu su pisali Veselin Vujanović i Zdravko Đuranović koji je radio muziku i aranžman. Produkciju spota je radila Crnogorska kulturna mreža dok je producent projekta bio Aleksandar Damjanović

Crnogorska kulturna mreža u saradnji sa Zdravkom Đuranovićem istinskim borcima i ljudskim gromadama kakvi su bili Crnogorski liberali poklanja pjesmu kao izraz poštovanja prema njihovoj borbi, naveli su iz Crnogorsko kulturne mreže (CKM).

”Kada bi se oni pojedinačno nabrajali spisak bi bio predugačak kako pjesma kaže bili su naši ideali zahvaljujući kojima smo ostvarili dugo sanjani san.

Tekst za pjesmu su pisali Veselin Vujanović i Zdravko Đuranović koji je radio muziku i aranžman. Produkciju spota je radila Crnogorska kulturna mreža dok je producent projekta bio Aleksandar Damjanović.

Pjesmu koju smo posvetili Crnogorskim liberalima ostavljamo kao spomenik mladjim generacijama da ih podśeća na ovu plemeniti misiju. Vjerujemo da će ideja Liberala biti amanet mladima da je čuvaju od zaborava i da vješno živi u srcu Crne Gore”, saopštili su.

”Za našu organizaciju rad na ovom projektu bez obzira na veliko iskustvo koje imamo kada je produkcija u pitanju je bila velika odgovornost a rezultat rada ostavljamo da procijeni crnogorska javnost.

Zahvaljujemo se akademskom slikaru Ljubu Stanišiću i vlasniku Crnogorskog etno muzeja u Nikšiću Željku Vujoviću u čijim prostorima su snimani kadrovi tv spota”, naveli su.

”Na kraju posebnu zahvalnost dugujemo Zdravku Đuranoviću koji je bio inicijator ove plemenite ideje koju smo zajednički poklonili Crnoj Gori da je podśeća na njene sinove kakvi su bili Crnogorski liberali”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
12.07.2022-17:56 17:56

Fala CKM i Zdravku Djuranovicu na prelijepoj pjesmi za Liberale Crne Gore. Da je vjecna Crna Gora. Interesuje me zivo kako “vole ovu pjesmu”Stara Garda sa Cetinja,evo od kad se dovatise “vlasti”nesto su zatajili u javnosti,mozda se stide Buja Djraskovica kome dadose podrsku,ali ih i on nagradi debelo,a sve skolarci iskusni ka onaj ministar Jokovic sa srednjetehnickom skolom.

Tihana
12.07.2022-23:05 23:05

Mnogi su ti liberali sada URAŠI. Zato više ne osjećam isto kao prije na pomen liberala.

Pe Pera
13.07.2022-14:17 14:17

Joj gluposti, joj sprdnje….hahahaha

Pobogu
13.07.2022-17:03 17:03

Pobogu, pa postavite link, da mozemo da cujemo to o cemu govorite, nepotpuna druzino!