Adriatic radio opredijelio je pomoć od dva paketa sa namirnicama i sredstvima za ličnu higijenu za 10 najugroženijih porodica sa teritorije opštine Bijelo Polje.

”Pomoć je pružena kao znak na sjećanje 16 godina od smrti, osnivača ove medijske kuće koja postoji vise od 22 godine i koja je u međuvremenu prerasla iz lokalne radio stanice u stanicu koja pokriva i tri značajna turistčka grada na jugu Budvu, Kotor i Tivat te smatramo da su neke vizije već ostvarene”, saopštili su iz Adriatic radija.

Naglašavaju da je osnivač radija, poznat kao veliki čovjek, humanista i kosmopolita, ostavio pečat i trag u svom rodnom Bijelom Polju.

Pa tako, kako kažu, i u ovo vrijeme pandemije korona virusa nije bilo dileme sta uraditi.

”Prema svojim saznanjima, konsultacijama sa pojedinim predstavnicima NVO kao i Centra za socijalni rad izabrali smo 10 porodica koja su u stanju potrebe i podjelili pomoć koja se sastojala od dva paketa. Jedan paket je sadržao namirnice, a drugi sredstva za ličnu higijenu. Posebno se zahvaljujemo Crvenom krstu koji je u ekspresnom roku izdao potvrdu i omogućio da ovu pomoć podjelimo bez teskoća i na taj način pokazao i poštovanje prema našem cilju i osnivaču Adriatic radija”, saopštili su iz radija.

Šalju apel svima da daju svoj doprinos koliko ko može i djelovanje lično i kolektivno kao što je to slučaj kod njih.

”Ne mozete zamisliti koliko kod vas se izazove osjećaj sreće porukom koju dobijete od onoga kome ste pružili tako malo”, poručuju iz Adriatic radija.

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments