Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

OŠ ”Oktoih”: Nastava za buduće prvake odvijaće se u prostorijama Resursnog centra za djecu i mlade

''Nastava za buduće prvake će se izvoditi od 13.30h kada će objekat Resursnog centra 'Podgorica' biti u potpunosti na raspolaganju našim prvacima i njihovim učiteljicama i vaspitačicama''

Prema odluci Ministarstva prosvjete Crne Gore, nastava za učenike prvog razreda školske 2023/24.godine u OŠ “Oktoih” će se izvoditi u prostorijama Resursnog centra za djecu i mlade ,,Podgorica“ koji je smješten u Ulici princeze Ksenije br.6 (na Zabjelu, u blizini OŠ ,,Oktoih”).

“Nastava za buduće prvake će se izvoditi od 13.30h kada će objekat Resursnog centra ,,Podgorica” biti u potpunosti na raspolaganju našim prvacima i njihovim učiteljicama i vaspitačicama. U zavisnosti od interesovanja roditelja za jutarnje čuvanje, Ministarstvo prosvjete će pokušati da pronađe adekvatno rješenje”, saopšteno je iz OŠ “Oktoih”.

Naglašavaju da je škola, svoje prostorne kapacitete maksimalno iskoristila te molimo roditelje budućih prvaka na razumijevanje. Vjerujemo da će se u narednom periodu naći neko trajnije rješenje za prebukiranost škole.

“Svim prvacima još jednom želimo dobrodošlicu i srećan početak školovanja”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve