Petak, 8 Decembra, 2023
Rubrika:

Opština Ulcinj spremna da odgovori trenutnoj situaciji

Opština Ulcinj spremna je da odgovori trenutnoj situaciji koja je izazvana koronavirusom, kazao je predsjednik te opštine Ljoro Nrekić i poručio građanima da moraju biti disciplinovaniji kako se broj oboljelih ne bi povećavao

Opština Ulcinj spremna je da odgovori trenutnoj situaciji koja je izazvana koronavirusom, kazao je predsjednik te opštine Ljoro Nrekić i poručio građanima da moraju biti disciplinovaniji kako se broj oboljelih ne bi povećavao.

Ljoro Nrekić

Nrekić je agenciji MINA kazao da se svi građani Ulcinja pridržavaju privremenih mjera i preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT).

On je rekao da je u Ulcinju do danas registrovano sedam slučajeva koronavirusa.

„Moramo se pridržavati svih pravila kako se broj oboljelih ne bi povećavao. Građani moraju biti još disciplinovanji, a Ulcinj je spreman da odgovori tom izazovu”, naveo je Nrekić.

On je kazao Dom zdravlja Ulicinj raspolaže sa dovoljo medicinske opreme.

“Dom zdravlja je danas dobio jedan kontigent, ali očekujemo da će ovih dana stići i dodatna medicinska oprema”, rekao je Nrekić,

Prema njegovim riječima, opštinski Koordinacioni tim za zaštitu i spašaanje preduzeo je mjere i zatvorio komplentu Adu Bojanu.

“Takođe, zabranili smo šetanje po plažama, parkovima, okupljanja i, naravno, na građanima je da sve to poštuju”, rekao je Nrekić

On je dodao da redovno imaju akcije čišćenja javnih površina i dezinfekcije glavnih, sporednih i najfrekventnijih ulica u toj opštini.

Nrekić je kazao da su imali problem sa mlađom populacijom koja se okupljala na na benziskim pumpama, ali su, kako je naveo, oni upozoreni.

On je još jednom apelovao na građane da ostanu u kućama, jer će na taj način smanjiti širenje koronavirusa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve