Srijeda, 7 Decembra, 2022
Rubrika:

Opština Tivat NKT-u donirala više od 21 hiljadu eura

Opština Tivat nema evidenciju o donacijama službenika koji su finansijsku podršku i lično uplatili NKT-u, a kojih zasigurno nije mali broj

Opština Tivat donirala je Nacionalnom koordinacionom tijelu za borbu protiv zaraze (NKT) 21.134 eura u cilju suzbijanja i sprečavanja prenošenja koronavirusa.

“Od tog iznosa, kao lokalna samouprava Opština Tivat je NKT-u uplatila 10.000 eura, a značajan doprinos dali su i zaposleni u Opštini i javnim ustanovama. Donacijama od ličnih zarada zaposlenih do sada je obezbijeđena podrška od 6.577 eura. Takođe, odbornici Skupštine Opštine Tivat su se odrekli odborničkih naknada u korist NKT, u iznosu 4.557, eura”, saopšteno je iz opštine.

Opština Tivat nema evidenciju o donacijama službenika koji su finansijsku podršku i lično uplatili NKT-u, a kojih zasigurno nije mali broj.

Kada je u pitanju epidemiološka situacija, Opština Tivat je odgovorno, organizovano i profesionalno svim radnjama, mjerama i postupcima doprinijela uspješnoj realizaciji i sprovođenju mjera iz naredbi NKT što je najvažniji doprinos suzbijanju širenja infekcije koronavirousom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve