Utorak, 26 Septembra, 2023
Rubrika:

Opština Bar: Poziv za registraciju nelegalnih izdavaoca smještaja

''Registracija smještaja je od izuzetnog značaja za funkcionisanje turističke privrede, kvalitet usluga i predstavlja vrstu odgovornosti kako prema turistima, tako i prema zajednici'', saopšteno je iz gradske uprave Bara

Sekretarijati za privredu i finansije Opštine Bar, u saradnji sa Turističkom organizacijom Bar, u cilju kvalitetne pripreme turističke sezone, pozivaju sve izdavaoce, koji do sada nisu, da registruju smještaj, te da na taj način ispune svoju zakonom propisanu obavezu.

“Registracija smještaja je od izuzetnog značaja za funkcionisanje turističke privrede, kvalitet usluga i predstavlja vrstu odgovornosti kako prema turistima, tako i prema zajednici”, saopšteno je iz gradske uprave Bara.

S tim u vezi, kako napominju, a usljed primjetnog povećanja broja nelegalnih objekata, biće započeta akcija pojačane kontrole od strane nadležne inspekcije, počev od 15. juna ove godine.

“Svi izdavaoci, koji registracijom steknu legalan status poslovanja, dobijaju kredibilitet, bivaju prepoznati kao sigurni i bezbjedni i ostvaruju mogućnost besplatne promocije svojih objekata, s obzirom da se registrovani smještaji nalaze u bazi podataka TO Bar, koja je putem različitih kanala oglašavanja dostupna gostima. U cilju olakšane procedure za registraciju neregistrovanih objekata za pružanje usluge smještaja turistima, svi zainteresovani se mogu obratiti Sekretarijatu za privredu Opštine Bar(kancelarije br.113 i 139)”, poručuju iz barske opštine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve