Petak, 2 Juna, 2023
Rubrika:

Opština Bar: Počinju edukativne radionice za mlade

Radionica pod nazivom ''Značaj digitalnog marketinga'' biće održana u ponedjeljak, 27. februara u Omladinskom klubu Bar (SC Topolica) u 13h

Opština Bar- Sekretarijat za sport i mlade poziva sve studente i srednjoškolce da prisustvuju prvoj radionici novog edukativnog ciklusa koju organizuje Opština u saradnji sa NVO Centar za omladinsku edukaciju na projektu Evropske omladinske kartice (EYCA).

Radionica pod nazivom “Značaj digitalnog marketinga” biće održana u ponedjeljak, 27. februara u Omladinskom klubu Bar (SC Topolica) u 13h.

Miloš Milačić, konsultant u oblasti marketinga i grafičkog dizajna, upoznaće mlade sa pojmom marketinga i važnosti ciljanog prisustva i promocije na društvenim mrežama.

“Pod pokroviteljstvom Opštine Bar, a kroz saradnju u okviru projekta EYCA, pored ove biće organizovano još pet obuka u okviru kojih će mladi biti u prilici da saznaju više o emocionalnoj inteligenciji, generisanju poslovnih ideja, značaju mentalnog zdravlja. pravnoj pismenosti, te digitalizaciji i pojmu kriptovaluta”, saopšteno je iz opštine.

Potvrde o učešću dobiće svi mladi koji budu prisustvovali na minimum četiri od planiranih šest radionica koje će biti realizovane do novembra tekuće godine, a o datumima i mjestu održavanja svih narednih javnost će biti blagovremeno obaviještena putem web sajta: bar.me i društvenih mreža Opštine Bar.

Projekat Evropska omladinska kartica (EYCA) u Baru se, već treću godinu zaredom, realizuje u partnerstvu Opštine, NVO Centar za omladinsku edukaciju i Ministarstva sporta i mladih, kao jedna od aktivnosti kojima lokalna uprava nastavlja da odgovorno i posvećeno stvara preduslove za unaprijeđenje omladinske politike, te samim tim i doprinosi boljem položaju mladih u opštini, razvoju njihovih vještina i podsticanju omladinskog aktivizma.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve