Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

Opština Bar: Izmjena režima saobraćaja na Bulevaru Revolucije i Bulevaru dinastije Petrović

Kako su naveli, tokom trajanja obustave, vozila će se usmjeravati na alternativne putne pravce

Opština Bar obavještava sve učesnike u saobraćaju da će u petak, 17. marta doći do potpune obustave saobraćaja na desnoj kolovoznoj traci Bulevara Revolucije (od raskrsnice kod objekta „Aroma“ prema sportskoj dvorani „Topolica“) radi izvođenja radova na asfaltiranju ove trase.

“Istovremeno će se izvoditi i pripremni radovi na desnoj kolovoznoj traci Bulevara dinastije Petrović (od raskrsnice kod objekta „Aroma“ prema kružnom toku kod objekta „Voli“) uz usporeno odvijanje saobraćaja. Do potpune obustave na ovoj trasi doći će u subotu, 18. marta radi postavljanja habajućeg sloja asfalta”, saopšteno je iz Opštine Bar.

Kako su naveli, tokom trajanja obustave, vozila će se usmjeravati na alternativne putne pravce.

“Molimo sve vozače, pješake i učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i preporuke nadležnih službi na terenu”, apeluju u saopštenju.

Podsjećaju, Opština Bar je otpočela radove na sanaciji i adaptaciji Bulevara Revolucije i Bulevara dinastije Petrović čija vrijednost iznosi oko 430.000 eura.

“Time će se značajno unaprijediti uslovi za odvijanje saobraćaja na ovim trasama koje su jedne od najprometnijih u gradu, posebno tokom ljetnje turističke sezone”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve