Utorak, 31 Januara, 2023
Rubrika:

ODT Podgorica provjerava slučaj lažne vijesti o ličnim podacima

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici preduzima sve mjere i radnje kako bi se utvrdilo da li ima elemenata krivičnog djela povodom tekstova objavljenih na portalu Vijesti i portalu IN4S vezano za navodnu objavu ličnih podataka građana koji su u izolaciji

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici preduzima sve mjere i radnje kako bi se utvrdilo da li ima elemenata krivičnog djela povodom tekstova objavljenih na portalu Vijesti i portalu IN4S vezano za navodnu objavu ličnih podataka građana koji su u izolaciji.

Ilustracija

“Državni tuzilac ODT u Podgorici je dao naloge policiji da se prikupe podaci radi utvrđivanja da li u konkretnom slučaju u radnjama nekog lica postoje elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj duznosti. O daljem toku ovog postupka tuzilastvo ce blagovremeno obavijestiti javnost”, ističu uz tužilaštva.

Iz Valde su danas ranije saopštili da je neistinita tvrdnja objavljena u Vijestima da je Vlada u bilo kojem trenutku objavila spisak lica u samoizolaciji sa matičnim brojevima građana.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve