Nedjelja, 5 Februara, 2023
Rubrika:

Odron na putu Lipci – Nikšić: Prevrnuo se kombi, bez povrijeđenih

Iz kotorske policije su kazali da je usljed odrona na toj dionici došlo do kontakta vozila i stijenske mase, nakon čega je kombi naglo skrenuo na suprotnu stranu kada je došlo do prervrtanja

Na dionici magistralnog puta Lipci – Nikšić, nakon posljednjeg tunela u blizini Dragalja, večeras je došlo do odrona zbog čega se jedan kombi prevrnuo na putu, ali niko nije povrijeđen,potvrđeno je Pobjedi iz Službe zaštite i spašavanja Kotora.

Komandir kotorske Službe zaštite i spašavanja Maksim Mandić rekao je za Pobjedu da je prvobitna informacija bila da je vozilo sa putnicima sletjelo u provaliju, odnosno da su i oni dobili informaciju o teškom udesu i slijetanju kombija u Lipce, nakon čega su se sa svim raspoloživim kapacitetima uputili na lice mjesta.

“Međutim, po dolasku na mjesto nezgode shvatili smo da smo uzalud dolazili. Zatekli smo kombi prevrnut na putu koji je doživio nezgodu zbog odrona. U kombiju su bile dvije osobe koje nisu povrijeđene”, kazao je Mandić.

Iz kotorske policije su kazali da je usljed odrona na toj dionici došlo do kontakta vozila i stijenske mase, nakon čega je kombi naglo skrenuo na suprotnu stranu kada je došlo do prervrtanja.

Policija je na terenu, saobraćaj se odvija naizmjenično jednom trakom, a očekuje se i dolazak ekipe Crnagoraputa koja će ukloniti odron.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve