Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Rubrika:

Utopljenje uzrok smrti Miloša Stamatovića, u toku dalja vještačenja

Stamatović je, podsjećamo, radio kao poštar i njegov nestanak su prijavile kolege, nakon što se nije vratio da razduži smjenu

Smrt Danilovgrađanina Miloša Stamatovića (25), čije je tijelo 20. decembra prošle godine pronađeno u koritu rijeke Morače, u naselju Botun, nastupila je uslijed utopljenja, pokazao je obdukcioni nalaz dostavljen Višem državnom tužilaštvu.

”Obdukcioni zapisnik je u međuvremenu dostavljen ovom tužilaštvu i iz istog proizilazi da je smrt nastupila uslijed utopljenja. Takođe od strane tužilaštva donijete su naredbe za DNK, trasološko, toksikološko i grafološko vještačenje i ta vještačenja su u toku”, kazala su iz Višeg državnog tužilaštva.

Iz VDT su podsjetili da je formiran predmet u ovom slučaju, i da je tužilac istog dana izdao naredbu za obdukciju tijela.

Kako su naveli, Višem državnom tužilaštvu dostavljen je nalaz vještaka za digitalnu forenziku, te da su izuzeti i video materijali sa nadzornih kamera, čija analiza je u toku.

”Nakon svestrane analize svih prikupljenih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu”, navodi se u odgovoru.

Podsjećamo, Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore, a njegov nestanak su, 17. decembra prošle godije prijavile kolege, nakon što se nije vratio da razduži smjenu.

On je u vrijeme nestanka kod sebe je imao oko 15.000 eura, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada.

Ubrzo nakon nestanka pronađen je automobil kojim je mladić prevozio novac, a potom i njegovo tijelo na obali rijeke Morače u naselju Botun.

U vozilu je ponađeno između 2.000 i 3.000 eura, a ostatak novca se traži.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve