Nedjelja, 10 Decembra, 2023
Rubrika:

Nrekić otvorio prvu električnu punionicu u Ulcinju, Štoj dobija javnu rasvjetu

Punjenje vozila će biti besplatno uz mogućnost punjenja dva vozila istovremeno

Predsjednik Opštine Ulcinj Loro Nrekićotvorio je prvu električnu punionicu u Ulcinju. Punjenje vozila će biti besplatno uz mogućnost punjenja dva vozila istovremeno.

Nrekić je kazao da ulaganjem u zelenu infrastrukturu trasiraju put ka zajedničkoj niskokarbonskoj budućnosti, da su ove stanice važan korak ka smanjenju negativnih emisija štetnih gasova po sredinu.

“Uzevši u obzir da Ulcinj posjećuje veliki broj posjetilaca koji koriste električna vozila smatram da realizacijom sličnih projekta nastavlja se ispunjavanje neophodnih uslova za njihov ugodan boravak u našem gradu”, navodi Nrekić.

Štoj u Ulcinju dobija javnu rasvjetu

Iz opštine je saopšteno da je uspješno okončana procedura tenderisanja oko izgradnje javne rasvjete na saobraćajnici Štoj – Ada.

“Realizacija ovog važnog infrastrukturnog projekta će podići nivo bezbjednosti na ovoj veoma važnoj i frekventnoj saobraćajnici i stim je udovoljen dugogodišnji zahtjev i potreba gradjana tog područja”, navode u opštini.

Vrijednost ovog projekta će biti 190 hiljada eura, te će nakon dužeg vremena i napornog rada na njegovoj pripremi, realizacija ovog važnog infrastrukturnog projekta napokon početi i biti uspješno završen u ugovorenom roku.

“Realizacijom ovog projekta turistički potencijali Ade Bojane i Velike plaže dobiće novi podsticaj za poboljšanje ukupne turističke ponude grada a Opština nastaviti praksu poboljšanja uslova za život u svim mjesnim zajednicama”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve