Nedjelja, 10 Decembra, 2023
Rubrika:

Nrekić i još četiri ulcinjska funkcionera pušteni da se brane sa slobode

Nrekić je prethodno sam otišao u ulcinjsku policiji kako bi dao izjavu u vezi sa istragom o nezakonitom zapošljavanju u opštini, koja je pokrenuta početkom februara prošle godine

Predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić, nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju, pušten je da se brani sa slobode, saznaje nezvanično CdM.

Podsjetimo, Nrekić je prethodno sam otišao u ulcinjsku policiji kako bi dao izjavu u vezi sa istragom o nezakonitom zapošljavanju u opštini, koja je pokrenuta početkom februara prošle godine.

U ODT su saslušani i direktor Službe za zaštitu i spašavanje Saubih Mehmeti, sekretar Komunalne policije i bivši predsjednik Skupštine Opštine Ulcinj Milazim Mustafa, sekretar Sekretarijata za finansije Opštine Ulcinj Sead Osmanović i sekretar Sekretarijata za komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine Mustafa Goran.

I oni su nakon saslušanja pušteni da se brane sa slobode.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zoganj
18.01.2021-21:35 21:35

LJoro Dritan-se-fali-da vas-hapsi-zbog-partijskog-zaposljavanja ito najprvo vas! dzaba ste komsije – Albanci -nema kud preci mislim da ovo Ulcinj nije zapamtijo !Kako Vele stari PREZIVJECEMO ali zaboravit nikad necemo!