Utorak, 3 Oktobra, 2023
Rubrika:

Novskom portalu prijeti sestra direktorice Tamare Živanović, podnijeta krivična prijava

Nakon protesta koji je održan ispred vrtića u Igalu, iz Novskog portala kontaktirali su i direktoricu Tamaru Živanović, koja je dala izjavu, a oni je objavili na portalu

Novski portal je objavio nekoliko tekstova o nezadovoljstvu dijela radnika te ustave na rad direktorice Tamare Živanović i odnosu prema njima. Saopštenja koja je taj portal dobijao od radnika, objavljivali su jer je, kako kažu, “to njihova profesionalna dužnost”, ali su i istog dana uputili i pitanja Ministarstvu prosvjete da im kaže svoj stav, jer su se zaposleni njima obratili za pomoć. Nakon protesta koji je održan ispred vrtića u Igalu, iz Novskog portala kontaktirali su i direktoricu Tamaru Živanović, koja je dala izjavu, a oni je objavili na portalu.

“Jutros je naš portal kontaktirala sestra Tamare Živanović, koja je rekla da živi u Njemačkoj i da će naš portal da tuži, jer pišemo o njenoj sestri neistine. Pokušali mo da joj objasnimo, da je naš posao da pišemo o onome što se dešava, te da nam se javio dio kolektiva i bili smo u obavezi da objavimo njihova ukazivanja na problem, da ispratimo i protest, baš kao što su to uradili i drugi mediji. Pokušali smo da joj objasnimo i da je njena sestra dobila priliku da kaže svoje mišljenje, kao i nadležno Ministarstvo prosvjete”, kazali su sa Novskog portala.

Potpuno profesionalno, navode oni, objavili su sve tri strane ove “ružne priče”, bez pristrasnosti koju je pokazala sestra Tamare Živanović.

“Nadležni neka reaguju, a nas neće zaplašiti prijetnje tužbom Sudu u Strazburu. Nastavićemo da pratimo situaciju u ovom ili bilo kom drugom preduzeću i ustanovi, kako smo to i do sada radili. Naš portal je danas podnio krivičnu prijavu Centru bezbjednosti Herceg Novi, protiv ove osobe, zbog prijetnji, uznemiravanja i ometanja u radu”, kazali su iz tog portala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve