Tatjana Novović i Edin Jašarović izabrani su za dekane Filozofskog fakulteta i Fakulteta dramskih umjetnosti, odlučio je Upravni odbor Univerziteta Crne Gore.

Foto: Cdm

Kako je kazao predsjednik Upravnog odbora UCG Duško Bjelica, Novović će na na dužnost stupiti 22. avgusta, a Jašarović 20. jula.

Prema njegovim riječima, pored kadrovskih pitanja, na sjednici Upravnog odbora UCG razmatrano je i finansijsko poslovanje na Univerzitetu Crne Gore, te se, između ostalog, Upravni odbor upoznao sa pregledom troškova Rektorata UCG po osnovu međunarodnih projekata.

Takođe, data je saglasnost Institutu za biologiju mora za zaključenje ugovora sa Javnim preduzećem za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, koji je prihvatio ponudu Instituta po raspisanom javnom pozivu za uslugu praćenja sanitarnog kvaliteta morske vode za kupanje na Crnogorskom primorju u 2020. godine.

Institutu za biologiju mora je data saglasnost da podnese ponudu po javnom pozivu Centra za regionalne aktivnosti Ujedinjenih nacija sa sjedištem u Splitu, u Hrvatskoj, a za pružanje usluga u vezi s procjenom stanja i pritisaka na morske biološke raznolikosti u Crnoj Gori, u okviru međunarodnog projekta GEF Adriatic

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve